Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Νεα από το Διαδίκτυο IV: Τροχός για το σπίτι!

Θέμα της σημερινής μας ανάρτησης είναι ένα προϊόν που είδα στο διαδίκτυο,έναν τροχό για σφραγίσματα στο σπίτι!

Υπενθυμίζω την ανάρτηση περί τροχών ή αλλιώς οδοντιατρικών χειρολαβών στην αντίστοιχη ανάρτηση (πατήστε εδώ για την ανάρτηση).

Το προϊόν αυτό κατασκευάζεται από την Dentidrill και αυτοδιαφημίζεται ως ο οδοντιατρικός τροχός για το σπίτι με μόνο 199 ευρώ! Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα σετ αναισθησίας(τι περιέχει δεν γνωρίζω !) και ένα σετ απολύμανσης.

Βρήκα και video στο  youtube για να καταλάβετε τη σοβαρότητα (ή μάλλον την επικινδυνότητα) του όλου εγχειρήματος :





Δηλαδή όπως μας προτείνουν οι συμπαθείς Ολλανδοί(νομίζω) ήταν το όνειρό σου να γίνεις γιατρός;Βλεπεις ότι πονάει το δόντι του παιδιού σου; Μην πας στον οδοντίατρο.Χαζός είσαι;Πάρε έναν τροχό και φτιάξε το.

Και όταν πάρεις λίγη εμπειρία,μπορείς να φτιάχνεις και τα δόντια των φίλων σου!
Γιατί όχι;Τωρα μπορείς! 


Δεν καταλαβαίνω πως μπόρεσε να αφεθεί να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο προϊόν στην κυκλοφορία.Είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο.

Έλα γιατρέ.Το λές αυτό επειδή θα σου στερήσει πελάτες.Ξύπνησαν και οι σκλάβοι!




Δε νομίζω ότι αυτό το προϊόν θα έρθει στην Ελλάδα.Αλλά και να έρθει μάλλον θα αυξηθεί ο αριθμός των ασθενών που θα έρχονται στο οδοντιατρείο μετά από αποτυχημένα σφραγίσματα πάλι για σφράγισμα η ακόμα χειρότερο για απονεύρωση,μια και με το τρόχισμα μπορεί να έχει φθάσει ο επίδοξος  "οδοντογιατρός" στο νεύρο του δοντιού.

Η οδοντιατρική είναι μια επιστήμη που σε προπτυχιακό επίπεδο κάνεις 5 χρόνια για να την μάθεις. Συμφωνώ πως είναι και τέχνη,γιατί εαν δεν πιάνει το χέρι,όσο καλός και να είσαι στα θεωρητικά δεν είσαι επαγγελματικά επαρκής.

 Τέτοια όμως προϊόντα μόνο κακό κάνουν.

Ελπίζω να σας ενημέρωσα.Καλά βουρτσίσματα!


1 σχόλιο: