Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Nεο προϊόν στο οδοντιατρείο- Σύστημα απομόνωσης Isolite

Αγαπητοί αναγνώστες καλημέρα σας.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και πολλοί από εσάς,όπως και εγώ, νιώθετε μουδιασμένοι για την κατάσταση που επικρατεί.

Το σημερινό post είναι περιγραφικό ενός προϊόντος που κυλοφόρησε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, το σύστημα απομόνωσης Isolite, το οποίο βοηθάει τον οδοντίατρο να βελτιώσει την ποιότητα της εργασίας του αλλά και τον ασθενή να χαλαρώσει περισσότερο κατά τη διάρκεια συνηθισμένων οδοντιατρικών εργασιών όπως το σφράγισμα.

Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε περισσότερα για το σύστημα απομόνωσης Isolite


Σε πείσμα λοιπόν των καιρών αποφάσισα να κάνω μια σημαντική επένδυση και να προμηθευτώ το σύστημα απομόνωσης Isolite,όντας από τους πρώτους που το προμηθεύτηκαν στην Ελλάδα από την Ελληνική αντιπροσωπία. Λέω από την ελληνική αντιπροσωπία γιατί λίγοι σε αριθμό συνάδλεφοι που είχαν δουλέψει στο εξωτερικό (Αγγλία και Αμερική) το έχουν ήδη προμηθευτεί από το εξωτερικό.

Το σύστημα αυτό επιτρέπει την πιο γρήγορα εκτέλεση των σφραγισμάτων, μια και επιτρέπει στον επεμβαίνοντα να ελέγχει την υγρασία του στόματος πολύ καλύτερα από μια συμβατική απομόνωση με βαμβάκι.
 
Αντί για αυτό

'Εχουμε αυτό




Έτσι μπορούν να γίνουν πολλά σφραγίσματα στον ίδιο χρόνο που συμβατικά θα έκανε ο γιατρός μόνο ενα. Το ρεκορ μου με το σύστημα είναι 6 σφραγίσματα σε 1 ώρα και 10 λεπτά σε εναν ασθενή.

Επίσης ο στοματοδιαστολέας που εμπεριέχεται στο σύστημα, επιτρέπει στον ασθενή να δαγκώσει και να ξεκουρασει τους μυες του στόματος του. Δηλαδή στη μία ώρα δε θα υποχρεούται ο ασθενής να έχει το στόμα του ανοικτό και έτσι να κουράζεται υπερβολικά.

Παρά την κρίση και τη δεδομένη κατάσταση, δεν το έχω μετανιώσει καθόλου που προμηθεύτηκα στο σύστημα απομόνωσης Isolite.

Ελάτε να το δοκιμάσετε και εσείς!


Αυτά είχα να σας πώ. Και μην ξεχνάτε..αισιοδοξία και χαμόγελο!






ΥΓ Μην ξεχνάτε να κάνετε like στην σελίδα του ιατρείου στο facebook

(πατήστε εδώ για το σύνδεσμο)

βλασταρακος οδοντιατρος δαφνη υμηττος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου