Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Λάθη στο διαδίκτυο IX : Όχι άλλο οδοντίατρος του εαυτού μας!

Αγαπητοί αναγνώστες καλημέρα σας.


Θέμα της σημερινής μας ανάρτησης είναι άλλος ένας μύθος σχετικά με το πψς να φροντίζετε τα δόντια σας και να μην πηγαίνετε στον οδοντίατρο. Με παρομοιο θέμα είχα ασχοληθεί και σε πρόσφατη ανάρτηση αλλά μετα λύπης μου βλέπω ότι οι αναρτήσεις τέτοιου είδους πολλαπλασιάζονται αντί να μειώνονται.

Αντιγράφω λοιπόν από το site deite-to.com

Πώς να αφαιρέσετε την πλάκα απο τα δόντια με αυτές τις φυσικές συνταγές

Πώς να αφαιρέσετε την πλάκα απο τα δόντια με αυτές τις φυσικές συνταγές

Πώς να αφαιρέσετε την πλάκα απο τα δόντια με αυτές τις φυσικές συνταγές…

Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν πρόκειται για την αφαίρεση της πλάκας, ο οδοντίατρος είναι αυτός που θα κάνει τη δουλειά τέλεια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές φυσικές συνταγές για να απαλλαγείτε από την πλάκα στα δόντια, σπίτι σας.
Εδώ είναι τρεις διαφορετικές φυσικές συνταγές για την αφαίρεση της πλάκας απλά και φυσικά…

Συνταγή 1
Υλικά που απαιτούνται:
30 γραμμάρια κέλυφος απο καρυδια
Νερό

Τρόπος παρασκευής:
Βάλτε το κέλυφος απο τα καρύδια σε ένα μπολ, προσθέτουμε το νερό και τοποθετούμε το μείγμα στην φωτιά. Ανακατευέται για 15 λεπτά. Βρέξτε την οδοντόβουρτσά σας στο μείγμα και πλύνετε τα δόντια σας για 5 λεπτά.
Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία πρωί, απόγευμα και βράδυ.

Συνταγή 2
Υλικα που απαιτούνται:
4 κουτάλια της σούπας σπόρους ηλίανθου
4 κουτάλια της σούπας Φλαμουριά (Τήλιον)
1 λίτρο νερό

Τρόπος παρασκευής:
Βάζετε τα υλικά σε ένα μπολ, τα σκεπάζετε με νερό και τοποθετήστε το μπολ που χρησιμοποιείτε σε χαμηλή φωτιά. Ανακατέψτε το μείγμα για μισή ώρα.
Πλύνετε τα δόντια σας με το μείγμα μετά από κάθε γεύμα.

Συνταγή 3
Με το Ξύδι μηλίτη μήλων ή αλλιώς μηλόξυδο μπορεί επίσης να το χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση της πλάκας, αλλά μόνο μία φορά την εβδομάδα.
Μουσκέψτε την οδοντόβουρτσά σας σε ξύδι μήλου μηλίτη και πλύνετε τα δόντια σας. Ξεπλύνετε καλά το στόμα σας με νερό προκειμένου να μην βλάψει το σμάλτο των δοντιών του."


H συνταγή έχει δυσκολέψει σε σύγκριση με την παλαιότερη συνταγή/ματζουνι/ξόρκι.

Τώρα απαιτούνται κέλυφος από καρύδια, ηλίανθος, τήλιο κτλ! Σε επόμενο άρθρο μπορεί να ζητηθεί και θυσία κόκκορα αλανιάρη!


Καταλαβαίνετε αγαπητοί αναγνώστες ότι όλα τα παραπάνω είναι μάταια! Και μόνο που ξεκινάει το άρθρο με φωτογραφία τραβηγμένη σε οδοντιατρείο, μια και φαίνεται το κάτοπτρο (οδοντιατρικό καθρεπτάκι), αρκεί για να ακυρώσει το άρθρο από την αρχή.


Η τακτική επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι πολύ σημαντική και είναι ο πιο σωστός και επιστημονικά τεκμηριωμένος τρόπος να απομακρύνουμε την πέτρα, να διασφαλίσουμε τη σωστή μας στοματική υγεία και να αποφύγουμε επιπλοκές από την χρήση αμφιβόλου ποιότητας ξορκιών και παρασκευασμάτων.


Όλα τα υπόλοιπα είναι για να αυξάνουν τις θεάσεις σε σελίδες, και για να δίνουν άλοθι σε ορισμένους που δεν θέλουν ή φοβούνται να επισκεφθούν τον οδοντίατρο.

Ελπίζω να σας ενημέρωσα. Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!

ΥΓ Μην ξεχνάτε να κάνετε like στην σελίδα του ιατρείου στο facebook

(πατήστε εδώ για το σύνδεσμο)


βλασταρακος οδοντιατρος δαφνη υμηττος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου